Kontakt mig

  • Mail: Trine406@gmail.com

mandag den 3. juni 2013

Tinke tank - en lige højre, usexet overbeskyttelse og provokation.

Hvorfor er det at nogle drenge tror at løsningen på alt her i livet er en lige højre? at den eneste mulighed for at vise omverdenen hvem de er og hvad de står for er ved et slag? at hvis nogle provokere dem, så er deres eneste mulighed at slå, for at vise at det ikke er noget de vil finde sig i.
Hvis nogle siger noget knapt så pænt til en, provokere eller andet i den dur, så bliver man nød til at slå dem der provokere for at vise, at de ikke skal tro at de har en hvor de vil have en, men er det ikke præcis det de tror hvis man lige netop slår? men hvis man bare viser, at de på ingen måde har berørt en, og man bare går videre, så vil de stå tilbage med åben mund og polypper, og så er det dig der har fuld kontrol over situationen.
Jeg har personligt ingen respekt for de mennesker der tror at vejen frem her i livet er ved at slå, det er så lavt... Har også gennem flere år mødt den der type fyre som tror at de kan slå alle og enhver i første slag, dem som tror at de kan (men også føler sig forpligtet til at) beskytte "deres" dame (har sat anførselstegn omkring "deres" da kærester og for den sags skyld kvinder som helhed, ikke er noget man kan eje, for der er nogle der har fået den opfattelse). De drenge som tror at piger syntes at det er sexet når deres kæreste kan beskytte dem, og bare skal spille "hård" type, men nej kære drenge, jeg det er i hvert fald ikke sådan jeg har det. Nogle gange kan det være direkte frastødende hvis dreng skal gå og beskytte en, som om man ikke selv kan det.

xxx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar